Nyheter

KM i golf Aktiva Seniorer Enköping         

Den 10 september spelades KM på Enköpings Gk. Här kommer resultatlistan och bild på klubbmästarna. Klubbmästare damer blev Brita Danielsson och klubbmästare herrar blev Percy Westerlund.

Foto och text Christer Johansson

Resultat damer FAS KM-19

(Klicka på rubriken för resultatlista)

Resultat Herrar FAS-KM-19

(Klicka på rubriken för resultatlista)

Nu över 1000 medlemmar!

Vår ambition är att erbjuda social gemenskap under trivsamma former med hjälp av cirklar, studiebesök, utflykter, teaterresor, motion och månadsmöten. Vi fortsätter på den inslagna vägen,

och ni kommer säkert att känna igen er i höstens program. De flesta cirklarna och alla motionsaktiviteterna kör igång som tidigare efter sommaruppehållet. En nyhet är cirkeln i sociala medier. Vi bryter traditionen med jullunch på Gondolen och åker i stället till Orresta för en julmiddag kombinerad med en visning av anläggningen. Annars är det mesta sig likt med nytt programinnehåll men i välkänt format. Den allra första aktiviteten, en utflykt till Ängelsberg och skogsbrandsområdet där, går förresten av stapeln redan den 4 september, så skynda på med anmälan.

Vi har tagit fasta på återkommande önskemål om ändringar i anmälningsproceduren till olika aktiviteter. Tidigare har ju ”först till kvarn” och telefonbokning gällt. I våras försökte vi med första dag för anmälan för att skapa större rättvisa. Inte heller detta blev riktigt bra.

Nu tar vi emot alla anmälningar från 22 augusti. Man kan anmäla sig på föreningens e-post fas.enkoping@outlook.com , per telefon (ej sms) eller med den blankett som bifogas programmet. Blanketten skickas sedan på e-post (scanning) eller lämnas/skickas som brev till Barbro Hedström, S:t Larsgatan 17, 74534 Enköping.

En medlem får anmäla högst två ytterligare medlemmar.

Den 29 augusti kontrollerar vi bokningsläget. Om en aktivitet då är övertecknad kommer en utlottning av platserna ske. De som inte fått plats sätts upp på reservlista och kommer att underrättas om detta per e-post eller telefon senast några dagar efter den 29 augusti.

På detta sätt tror vi att vi uppnår största möjliga rättvisa.

OBS! Lottning kommer ej att tillämpas för utflykten till Ängelsberg pga. den korta tiden till utflykten. De först anmälda får platserna.

Under hösten kommer vi under ledning av Göran Wesström att förbereda oss för att i vår stiga in i den digitala världen. Då kommer vi att erbjuda möjligheten att göra anmälan till aktiviteter på vår hemsida. Detta steg kräver träning och förberedelser som vi kommer att ägna oss åt i höst. Styrelsen kommer att vara engagerad men vi behöver frivilliga som är beredda att hjälpa till. Viss datorvana underlättar. Anmäl er snarast till Göran, så att ni kan vara med från början. Tanken är att skicka ut fakturor, påminnelser om kommande aktiviteter och påminnelser om ej fullbokade aktiviteter per e-post. För detta behöver vi er e-postadress i medlemsregistret. Skriv den på anmälningsblanketten eller skicka ett mail till föreningens e-post.

Ni som inte har tillgång till Internet behöver inte oroa er; vi tar hand om er också.

Väl mött i höst!

Åke Sundby, ordf.